mandag 26. oktober 2009

Deilig høst og forlenget permisjon

Nok en deilig høstdag her i Oslo :)
I dag har vi vært på besøk på jobben min. Jeg har levert søknad om forlenget permisjon, da jeg ikke har lyst til å sende Daniel i barnehagen før han er 1 år. Dessuten er det vel tvilsomt at vi i det hele tatt får plass før i august. Så nå skal mor ha ulønnet permisjon til 1 august. Så da er det bare å begynne å spare. Dessuten tenker jeg å jobbe litt kvelder og helger, når den lønnede permisjonen er over, og Daniel kan være hjemme sammen pappaen sin. Det føles veldig deilig å ha tatt den beslutningen!!

Etter et hyggelig besøk hos gamle kollegaer traff vi Eirin & Helene og Guro & William. Vi gikk til Damplassen hvor vi spiste en liten lunch på Åpent bakeri. Etterpå gikk vi en laang og deilig tur i det fine været. Da vi kom hjem var det allerede mørkt og langt på dag. Da var det deilig at pappaen til Daniel hadde middagen klar. Livet er herlig!!

Lunch på Åpent bakeri. Vi satt ute, siden det var så fint vær


William titter ut av vogna og lurer på om han ikke skal få komme opp snart


Helene koser med mammaen sin


Nydelige høstfarger i solnedgangen

2 kommentarer:

Elin sa...

Kan tenke meg det er deilig å ha tatt en avgjørelse i fht permisjonen.
Jeg begynner ikke å jobbe før i slutten av mai, men tenker som deg å ha William hjemme til i august. Det må vell løse seg på et vis de månedene ting kræsjer.

Ser ut som dere har hatt en herlig dag i dag!! De to siste bildene var virkelig flotte :)

Merete sa...

Det så ut som en deilig tur. Det er så herlig å være ute i disse fine høstdagene. Bare kle seg litt godt og så ut å rusle :)