mandag 19. oktober 2009

Cafedate

I dag har vi gått tur og vært på cafe sammen med Mina & Ellinor og Ida & Sarah. Det ble selvsagt "litt" babyprat, noe som alltid er koselig :)

Han som eide cafeen la sin elsk på barna våre, og susset noe veldig på Daniel. De som kjenner meg vet at jeg er litt i overkant redd for bakterier og annen skitt, så jeg fikk jo litt hetta. Hehe, jeg skjønner liksom ikke greia med at ukjente folk absolutt skal ta på og klemme på barna. Jaja, jeg kunne jo ikke gjøre annet enn å smile med. Han var jo veldig hyggelig og da..

Etter å ha vært på cafe og drukket kaffe, fant vi ut at vi skulle være økonomiske og kjøpe oss et rundstykke og en banan på butikken. Da jeg skulle betale fant jeg ut at jeg hadde glemt lommeboka på cafeen. Heldigvis lå den halvveis skjult under puta da jeg kom tilbake! Vel tilbake utenfor butikken, hvor Ida hadde betalt for varene mine, åpnet jeg bananen for å spise. Jeg var så lur at jeg hadde på meg skinnhanskene, som selvsagt ble innsmurt med banan. Da jeg skulle få papir fra Mina klarte jeg å knekke av mesteparten av bananen, som gikk rett i bakken. Jeg følte der og da at det kanskje ikke var heelt min dag. Hehe..

Alt i alt var det en veldig koselig dag da. Daniel og jeg ble med hjem til Ida og Sarah etter turen, og der traff vi også "russetante" Jannika.

Nå har pappaen til Daniel vært så snill at han har kokket litt, sånn at jeg har noe å servere når barselgruppa kommer på besøk i morgen. Jeg er så heldig at jeg har verdens snilleste mann til kjæreste :)

Daniel og Ellinor

Hello baby ;)

"Russetante" Jannika med "russebabyene" Daniel og Sarah

4 kommentarer:

Bine sa...

Hehe, så søte de er, akkurat som å se Isak og Emma jo! Æsj, ikke helt din dag nei hører jeg. Da er det bra mannen kokkelerer litt hjemme hvertfall, hehe!

¤ Mini&moi ¤ sa...

Takk takk, vi får håpe hun er "leieboeren fra himmelen".
Daniel får nok tenner før du aner det;-) Skjer mye nytt nå fremover, men det er bare gøy!
Ha en fin dag!

Mariann sa...

Daniel hadde skikkelig godgrepet der, haha, han blir nok en fin liten flørtegutt. Håper dere har hatt en fin tirsdag.

Anonym sa...

Daniel den smukkasen har draget allerede......
Tante Hilde