onsdag 16. september 2009

En smak av banan

Jeg har i en stund nå gått og hatt veldig lyst til å begynne å gi Daniel små smaksprøver av vanlig mat. Jeg har fortsatt tenkt til å fullamme han en stund til, men tenkte at han kan få smake litt for å venne seg til andre smaker. Etter å ha lest bloggen til mammaen til Sverre (fra barselgruppa) http://marteanne.wordpress.com/ i kveld, ble jeg enda mer ivrig. Daniel hadde lagt seg, så jeg foreslo for pappaen til Daniel at han kunne få smake banan i morgen. Pappaen til Daniel ble like ivrig, og lurte på om han ikke kunne få smake med en gang. Jeg tittet inn på rommet til Daniel, og kunne konstantere at han fortsatt var våken. Vi bestemte oss derfor for å ta han opp for å smake på bananmos...

Daniel er kjempefornøyd med å få være oppe litt til

Åå, så spennende dette var da!

Hmm.. Hva er dette?

Det er det verste jeg har smakt!! Hehe :) Jeg måtte ta han på fanget, for han sto bakover i bro i stolen etter å ha fått smaksprøven. Her har han fått en liten smaksprøve til..

Jeg kan vel ikke påstå at Daniel var overbegeistret for å få smake banan. Men morsomt var det, ihvertfall for mor og far.. Neste gang får vi prøve noe annet.8 kommentarer:

Mariann sa...

Hehe... så morsomme bilder. Jeg har lest at barn må smake en ting minst 6 ganger før de vil like eller bli vant med smaken, så det er bare å prøve på... Søtpotet er ganske greit å gi, kok/damp det selv, trenger jo ikke store biten til å begynne med :-)

Heidi Margrethe Wangen sa...

Haha! Saa artige bilder da! Saann saa omtrent A ut ogsaa da jeg prövde med den kylling/gröennsaksmosen i gaar... Ikke poppis nei!
Men frukt gaar ned paa höykant naa.
Litt om gangen og taalmodighet er det vi faar smöre oss med!

Mina sa...

hehe, fantastisk reaksjon!!! :)

Anonym sa...

Hahaha, fantastiske bilder, spesielt det siste.

klem fra Gøril

ThomasL sa...

HAHAHAHAHAHAHAHAHA!!! Han er åpenbart et følelsesmenneske... I Like!

Anne-Marte sa...

Hehehe!! Nå lo jeg godt! Fantastiske bilder! Jeg innser at Sverre er et skikkelig matvrak, for har går både banan, fruktmos og grøt ned på høykant på første forsøk. I dag kom forresten den første bæsjen etter fast føde: ny rekord i mengde, og det verste bæsjefjeset jeg har sett noen gang! Holdt på å le meg ihjel! Marthe hadde forresten ikke hatt noe særlig mer hell enn deg, så det ut til. Får satse på at det går bedre neste gang! :-)

Elin sa...

Hehehe!!
Der har du bilder som sier mer en tusen ord hihi :) Skikkelige blinkskudd!!

silja a sa...

haha jeg ler meg skakk!!!