lørdag 8. august 2009

Varangerfestival


I dag har det vært knallvær i vadsø, og det er Varangerfestival i byen. Tror det er første (og ikke usannsynlig også siste) gang jeg er i Vadsø og synes det blir litt for varmt å sitte i sola... Vi har brukt dagen til å titte i byen og spise ute med venner og familie. På kvelden var vi en tur hos tante Aina. En koselig dag!

Daniel og jeg sov hos tante Silja og familien i natt, og skal være her denne natten også. Jeg klarte selvfølgelig å legge igjen kabelen til å overføre bilder fra kameraet hos svigermor, så ingen nye bilder å legge ut i dag dessverre..

I går var Silja og jeg en tur på byen, mens onkel Harald og kusine Ellen passet Daniel. Silja og jeg gikk på Sofia Jannok konsert, som var utrolig bra! Du kan lese mer om henne her: http://www.varangerfestivalen.no/sofia_jannok09.htm . Etterpå gikk vi en tur ut, og møtte flere kjente. Jeg la Daniel for natten før jeg dro, og han sov til etter at jeg hadde kommet hjem igjen i to-tre-tiden. En veldig vellykket kveld!!

Og i morgen kommer pappaen til Daniel en liten tur. Jippi, vi gleder oss til å se han igjen!!

Jeg benytter sjansen til å legge ut et bilde av Erling og meg fra Varangerfestivalen 2007. Det var da vi ble kjærester :)

2 kommentarer:

Siv Iren sa...

Å så koselig <3

Anneline sa...

For et vakkert par!
Gleder meg på deres vegne til Erlingf kommer oppover:)