søndag 23. august 2009

Daniels første tur til frisøren

Da Daniel ble født hadde han ganske mye hår. Etterhvert har manken blitt tynnere og tynnere. Jeg har lenge hatt lyst til å klippe de siste tustene med maskin, men har ikke følt at jeg har fått særlig medhold for å gjøre dette når jeg har nevnt det for folk. Men.. I går snakket med en hyggelig dame som heter Gøril. Hun var helt enig med meg i at man like godt kan fjerne disse hårene, siden de kommer til å falle av uansett.
Gøril hadde gjort det samme med sin datter, bare at hun var litt "uheldig" da hun gjorde det.. Hun hadde ikke satt på "tenner" på barbermaskinen og skulle bare ta fjonene i full fart. Da hun på første forsøk kom til skade for å barbere et lite område helt, fant hun ut at hun like godt måtte barbere hele hodet..

I dag tok jeg mot til meg, og fant frem en liten "barbermaskin" (som jeg fikk i julekalenderen min i fjor og som egentlig er til å "klippe" øyebrynene med). Haha, det er jo ingen som trenger å vite at jeg har stusset på håret til min 3 1/2 mnd gamle baby ;)
Her er resultatet:


Såå glad ble Daniel for å få ny frisyre!!

Og såå mye hår hadde han da han var 2 uker gammel.

Daniel oppførte seg eksemplarisk hos frisøren. Dette bildet er tatt akkurat når jeg skal begynne å klippe, ikke så mange fjoner igjen her..


Såå mye hår ble klipt av

1 kommentar:

Bine sa...

Hehe, lille Daniel da ;) Søten! Så mye herlig hår han hadde som nyfødt! Isak mistet og fikk sånn skallet flekk akkurat som Daniel, men nå som han er 8 mnd, har han fått nytt hår som vokser jevnt over hele hodet. Men det nedi nakken er fortsatt der, og det er i mer rødlig farge enn resten, hehehe. Morsomt ;)

Ang navn på bildene så bruker jeg Picasa. Jeg velger et bilde inne på det programmet, så trykker jeg eksporter. Da kommer det opp en boks hvor du kan velge div, feks hva du vil skrive på bildene. Deretter trykker du ok, og de havner i en eksportert mappe på dataen din (Picasa eksporter) med navn på seg. Hvis du vil ta steget videre kan du gå på picasa, velge mappen din som heter picasa eksporter, markere bildene du vil blogge, og trykk på blog this ;) (Mariann fra Marianns blogg som tipset meg forresten).