onsdag 5. august 2009

Daniels flytur nr 2, 3 og 4


I dag har Daniel og jeg forflyttet oss fra Ofoten til Vadsø. Det er ikke bare bare å finne reisevei derfra og hit. Derfor måtte vi først fly til Tromsø hvor vi byttet fly og dro videre til Kirkenes, hvor vi igjen måtte bytte fly. Derfra skulle vi egentlig til Vardø og så til Vadsø. Men på grunn av tåke i Vardø gikk vi direkte til Vadsø. Jeg klager ikke på den avgjørelsen!!
Jeg måtte vekke Daniel i morges siden flyet vårt gikk 09.15 fra Evenes. Flyturene gikk kjempefint i dag som sist. Det begynte muligens litt dårlig med at jeg tok opp Daniel fra bæresjalet etter å ha satt meg i setet, "DUNK" sa det, og så litt skriking. Hihi, som den uforsiktige moren jeg er skallet jeg hodet til Daniel i taket. Jaja, jeg tror han ble mere skremt enn det gjorde vondt. Jeg er sikker på at de rundt tenkte "å nei, nå har vi det gående". Men han roet seg heldigvis fort.
Det som var litt uheldig med å ha korte flyturer var at hver gang vi landet sovnet han, så våknet han når jeg måtte legge han i sjalet og gå ut av flyet. Derfor fikk han ikke sovet noe særlig på turen, og i tillegg måtte jeg jo vekke han i morges. Det har heldigvis ikke vært noen krise, men han har nok vært litt ekstra utålmodig i dag.
Alt i alt må jeg si meg fornøyd med dagens reise (hvis jeg ser bort ifra at vi reiste fra knallvær i Ofoten til 10 grader og overskyet i Vadsø)..
Forresten så må jeg også fortelle at når jeg skulle pakke i går kveld, kunne jeg ikke finne jakka mi. Til slutt måtte jeg gi opp, og jeg begynte da å tenke at jeg kanskje kunne ha glemt den på flyet oppover. I dag var det bare såvidt jeg husket å spørre når jeg satt og ventet på flyplassen, men joda der var jakka. Fint at man kan skylde på ammetåka ;)

2 kommentarer:

Karianne sa...

Har jo blitt en skikkelig flyvant kar han nå! hehe, morsomt å se bilder.
Virker som om dere koser dere masse. Nå har endelig solen kommet til Oslo også så snart er det stranda. Ha en super ferie videre.
Stor klem Karianne

Anneline sa...

For et styr å komme frem dit dere skulle, imponert over at det gikk så glatt!

Den derre ammetåka har jeg aldri hørt om, men det var fint du fant jakka di;)