fredag 17. juli 2009

Jeg skal ikke bli støttemedlem, jeg skal ikke bli støttemedlem...

I juni meldte jeg meg inn i elixia. Etter å ha vært støttemedlem på diverse treningssentre x-antall ganger tidligere, var jeg noe skeptisk. Men ettersom motivasjonen var større enn noen gang (etter å ha lagt på meg ca 20 kg under graviditeten), og det faktum at jeg bor i samme hus som elixia, tenkte jeg at dette måtte bli bra.
Jeg startet ganske bra med å trene to-tre ganger i uka. Og satt meg som mål at jeg skulle trene minimum to, men helst tre ganger per uke. Jada.. Nå har det gått 1 1/2 mnd, og motivasjonen er allerede som blåst vekk. Hva skjer?? Jeg hadde ihvertfall forventet at den skulle vare over sommeren... Jeg har klart å tvinge meg selv til å trene en gang denne uka, men det ser skremmende dårlig ut for å få tid til en treningsøkt til før uka er over. Treningslyst, kom og ta meg!!

2 kommentarer:

Siv Iren sa...

Du må gå på timer med litt fart i så det blir morsommere. Dritslitsomt de første gangene, men så er det bare digg etter det! Jeg lover :)

Hilsen hun som risikerer å bli ufrivillig støttemedlem. (Jeg vil jo trene, men får jo ikke "fri" til å komme meg dit. )

Elin sa...

Huff kjenner til det der gitt...
Er medlem på et (av de to hihi) av treningsentrene her jeg bor. Begynner bestandig så friskt på og tror at NÅ skal jeg bli flink å trene, før det dabber av... Nå har jeg faktisk satt pause på medlemskapet, slik at jeg ikke betaler noe. Fikk gjøre det pga at jeg ble så plaget med bekkenet under svangerskapet. Men i oktober, DA skal jeg bli flink å trene asså!! ;P