søndag 19. oktober 2014

Utdrikningslag


I går var jeg i utdrikningslag. Jeg kunne selvsagt ikke nevne noe på forhånd, siden Kirsti er en av mine mest trofaste lesere ;)
Vi startet dagen med å troppe opp hjemme hos den kommende bruden, før ferden gikk til Oslo. Der spiste vi først felles lunsj, før bruden hadde time til makeupveiledning.

Jeg klarte å få hull i strømpebuksa mi før halve dagen hadde gått, og hadde selvsagt ikke med meg ekstra strømpebukse. Jeg kom meg heldigvis innom en butikk litt senere, og fikk kjøpt meg to nye. Jeg klarte forøvrig å lage hull i begge de nye strømpebuksene også, men heldigvis så langt nede at det ikke syntes når jeg hadde sko på. Haha, klønete husmor på byen altså..Vi dro så hjem til en av jentene, hvor vi hadde en liten fotoshoot. Og siden bruden er sykepleier, så måtte hun selvsagt få seg en fin sykepleieruniform.


Etter fotoshooten dro vi videre til forloveren, hvor bruden blant annet måtte gjette hva hennes kjære hadde svart på diverse spørsmål. Her spiste vi også middag, og festet frem til vi hadde booket et karaokerom på et utested på løkka.
En kjempemorsom og hyggelig dag, som alle var fornøyd med. Veldig deilig at det ikke var alt for mange aktiviteter, så kunne man slappe av og bare kose seg.

Ja, og så må jeg jo nevne at jeg ble spurt om leg da vi skulle ut på byen. Haha, det er vel ikke verst for en trebarnsmor på 33?? Jeg kan leve lenge på den kjenner jeg ;)

Og barna?? Vi er så heldige å ha en så sporty mormor som stilte opp og passet alle barna hele dagen og natten. Vi hentet riktignok hjem minstemann kl 03 i natt, da både jeg og min kjære kom hjem. Han hadde jobbet hele dagen i Oslo, og kom og traff meg da vi var ferdige med karaoken. Ja, og vi var veldig spente på om minstemor ville ta flaska. Det gikk heldigvis bra! Flinke og snille mormor altså!!!

1 kommentar:

kirsti sa...

ha ha! Fine bilder Mona :-) Her er formen nesten verre i dag enn i går.