mandag 12. november 2012

Nydelig


Da var julekjolen til lillesøster i boks. Jeg la min elsk på denne fine kjolen fra Dalegarn baby katalog nr 237, og la inn en bestilling hos mormor. Nå henger kjolen her, og passer lillesøster perfekt :)
Jeg liker så godt litt duse farger til lillemor, og gammelrosa er jo bare helt nydelig!

Jeg fikk en del tilbakemeldinger på kjolen etter å ha lagt ut bilder av den på instagram i dag (mammamona). Om noen bekjente har lyst å låne oppskriften, så er det bare å si ifra :)

5 kommentarer:

Petrus og Petrine sa...

Bare rett og slett nydelig!
Heldige prinsessen som har en flink mormor <3

★ Heidi ★ sa...

Helledussen saa nydelig ja... Det var virkelig ordet.
Bare pitelitt misunnelig paa de som har jenter..! det virker som det kommer en del jenter naa i andre omgang i jentegjengen, moro det! Noen maa jo skaffe kjaerestene til mine gutter, hehe!
Saa flott at du vil dele infoen om firmaet vaart. Jeg er evig takknmelig for vi behöver all mulig drahjelp naa i starten.
Saa TUSEN takk:)

ha en herlig dag videre:)

Jeg skal ut i hösten og subbe i blader og gaa en tur med en god venninne og hennes baby. Og saa litt kaffe paa det saa blir starten paa dagen perfekt. Ellers har vi hatt 4 vaakennetter med baby her... hosting og forkjölet til tusen. er jo akkurat som 4 nattevakter paa rad det = hardt.

Signe sa...

Så nydelig kjole Mona.
Godt med alt som er klart til jul.

Og Reidun er flink med strikkepinnene også!!

Hilsen nabo Signe

mona sa...

Så hyggelig at du og titter innom da, Signe :) Reidun er en kløpper med strikkepinnene - til min store glede!

Anonym sa...

Lekker kjole, har sett på den selv, da jeg har ei jente på fire måneder og en strikkegal mamma. Hvem str er denne strikket i, og hvor gammel er lillesøster? Brukte du det garnet og den fargen som står oppgitt eller noe annet? Titter innom bloggen din nesten daglig :)