fredag 23. november 2012

All inclusive


Vi har reist lite på charterferie i livet vårt, mannen og jeg. Men når man får barn, så er det jo veldig praktisk med chartertur! Denne gangen gikk vi for et "all inclusive" hotell i Egypt. Et 4+ hotell.

"All inclusive" er jo i utgangspunktet et veldig praktisk konsept, men vi er ikke heeelt overbevist. Det er mulig de ikke er så flinke med mat her nede? For ifølge tripadvisor, så er ikke hotellet vårt noe dårligere enn andre hoteller i samme klasse, snarere tvert imot. Men vi har ihvertfall funnet fint lite mat som kan sies å være veldig godt, på de seks forskjellige buffet-restaurantene som vi kan velge mellom her.
De eneste tingene vi synes smaker ordentlig godt er pannekanene, smultringene og iskaffen. Haha, det blir man jo veldig sunn av.. Og det er det sikkert flere som synes, for pannekakekøen er laaaaang når pannekakemennene dukker opp. Og de venter selvsagt til klokka er slagen før de begynner å steke. Og så steker de gjerne på bare en plate, selv om de har fire plater tilgjengelige. Kanskje det er for at pannekakene skal smake ekstra godt? Ja, for når man må vente leenge, så setter man kanskje mer pris på det når man først får det? Eller kanskje de bare vil være litt ekstra gniene på det som smaker godt? Selv om jeg tviler på at pannekaker er dyrere å lage enn all den andre maten de har her..

Jaja, ellers så koser vi oss på tur altså! Nå er storebror helt frisk igjen også, og lillesøster nesten helt frisk. Vi nyter late dager med bading og avslapning. Life is good!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Tror ofte at maten er dårligere på all inclusive hotell. Vi har funnet ut at det er bedre å ha halvpensjon.

Pia sa...

Vi var fornøyde den siste gangen vi var i Egypt, maten på Aquamarine var god, og vi unngikk de store køene.