mandag 1. oktober 2012

Syk lillesøster


Her i huset er lillesøster fortsatt syk. Hun fikk feber på kvelden på lørdagen, kastet opp flere ganger på søndag kveld, og har fortsatt feber og dårlig matlyst. Ryktene sier at det går omgangssyke med feber og influensafølelse i bygda. Jeg har selvfølgelig helt hetta for at resten av familien skal bli liggende, og har prøvd å klargjøre huset for eventuell sykdom på resten av gjengen; spyposer er lagt ut, håndklær er lagt utover diverse senger, alt av håndklær og sengetøy er vasket og klart til eventuelt sengeskift. Haha, har jeg nevnt før at omgangssyken er blant mine største frykter??
Og det typiske er selvsagt at sånne ting kommer når man minst ønsker det. Jeg skal nemlig reise på den årlige jenteturen vår på torsdag, og har nå angst for at hele turen skal gå i vasken..

Og lillesøster da stakkars, hun har nesten ikke orket noe i dag. Ved middagen var feberen oppe i 40, så da fant vi ut at det var på tide med litt paracet. Så da hun egentlig skulle legge seg var selvfølgelig formen nesten på topp igjen, og lillemor var slettes ikke klar for sengen.. Jaja, det er jo et godt tegn når formen kommer seg etter litt febernedsettende! Nå krysser vi bare fingrene for at hun våkner opp frisk og rask igjen i morgen, og at resten av familien slipper unna!!

3 kommentarer:

nullfiresyvni sa...

Ikke noe moro når disse små blir syke. God bedring til lillesøster og håper resten av familien holder seg friske.

Kirsti

★ Heidi ★ sa...

God bedring til lillemor og god tur til deg:)

Pia sa...

Huff. Sånt er aldri stas. Og dessverre sprer det seg fort... Håper hun snart kommer til hektene og at dere andre slipper unna!