onsdag 6. juni 2012

Travelt ja..


Puh, dagene går i ett for tiden.. Det føles som om man bare såvidt får hilse på godstolen før dagen er omme. Heldigvis så var barnehagen åpen igjen i dag, så da får jeg kanskje gjort litt på dagtid igjen her snart. Vi skal nemlig ha en liten hagefest snart, og det er ikke lite som må fikses i forkant av den.. Terrassen må beises (nei, jeg har ikke kommet noe lenger enn hva jeg hadde sist jeg snakket om det), hagen må ryddes og hele kjelleren må ryddes. I kjelleren står det nemlig ting over alt.. Det meste har stått lagret hos mine foreldre - siden jeg har flyttet mange ganger i mitt voksne liv, så har det liksom havnet nye ting hos mamma og pappa for hver gang jeg har flyttet. Nå har jeg fått det tilbake, og har litt av en sorteringsjobb foran meg.

Og midt oppi alt dette så skal man jo være litt sosial også.. Nå har jeg faktisk vært flink og takket nei til flere fristende tilbud som har dukket opp, men på en eller annen merkelig måte, så ender jeg alltid med å ha masse avtaler allikevel. I går fikk vi f.eks. koselig besøk av lille Viktoria med mammaen og lille Tobias og mammaen hans. Jeg hadde nemlig lovet å ta litt bilder av den nyfødte prinsessen, og det kombinerte vi med et lite venninnetreff :) Og selv om jeg ble rimelig svett av å ta bilder av den lille mens storebror løp rundt her og lillesøster krevde sitt, så fikk vi mange fine bilder allikevel.
I dag har jeg også hatt koselig besøk av en venninne, så da ble det ikke gjort noe i huset her i dag heller. Jaja, jeg satser på at jeg får vært supereffektiv i neste uke, så skal vi vel få det viktigste på plass ihvertfall ;)

2 kommentarer:

Karin Pedersen | KarinFoto sa...

Kjenner meg igjen, det er veldig stressende å fotografere mens man har småbarn rundt beina selv.
Tror sorteringsjobben blir nok mer spennende enn du tenker, antagelig vekker det opp noen fine minner å rydde gjennom det :) Jeg hadde det slik da vi ryddet kjelleretasjen OG loftet i vinter :)

Bildet er kjempenydelig og så sart! Flott!

Anneline sa...

Tusen takk for fantastisk hyggelig treff igår:) skulle hatt mange flere timer ;) det var kjempegøy å hilse på både deg og vakreste lille Ada Emine, og håper ikke det blir like lenge til neste gang... Takk for gode tips også!

Krysser fingrene for effektivhumør neste uke, så blir det nok bra!

Stor klem fra meg