tirsdag 1. mai 2012

1. mai


Så deilig å tenke på at vi er i mai måned! Nå er jo virkelig våren her, og vi har hele våren og sommeren foran oss. En herlig tid! I dag har vi holdt på ute mesteparten av dagen, og vi har spist årets første utefrokost og årets første utemiddag.


1. mai for nøyaktig tre år siden, var akkurat like fin som dagen i dag. Da gikk jeg fra Grünerløkka og ned til Aker Brygge hvor jeg spiste sammen et par venninner. Etterpå tok vi oss en is på brygga, og  koste oss i solen. Før jeg trasket hjemover igjen, nevnte jeg for en av jentene at jeg hadde kjent en del murringer, så kanskje det kunne være noe på gang. Syv timer senere satt jeg i badekaret på Ullevål med verdens fineste lille Daniel i armene mine. Da var det rukket å bli 2. mai - så i morgen blir det gjort ekstra stas på storebror her i huset :) Ufattelig at det har gått tre år allerede..

2 kommentarer:

Elin sa...

Nå ble jeg så nysgjerrig på tidspunktet Daniel er født på at jeg måtte inn å lese i fødselsrapporten fra fødselen hans. Jeg er nemlig også født rett over midnatt ;) Fant ut at Daniel er født nøyaktig 26 år og 55 minutter etter meg :)

Gratulerer så masse med dagen til verdens flotteste Daniel! Helt utrolig at det har gått 3 år allerede! Håper dere får en super dag sammen med bursdagsgutten!

Stor bursdagsklem fra et bursdagsbarn til en annen :)

Styx sa...

Så fine bilder du tar :) Koselig å lese. Gratulerer med sønnen i dag!