onsdag 25. april 2012

Bytur


I dag har vi vært en tur i hovedstaden, på besøk hos denne kjekke karen her. Vi mødrene har selvfølgelig mesket oss med deilig mat, og litt godt attåt. Ja, det blir mye godt attåt for tiden, så det er godt jeg ammer ;) Sier de ikke at man ikke skal slanke seg mens man ammer da? Det må vel bety at man kan spise hva man vil, det!? Hihi..


Jeg fikk til og med en muffins med lys på, siden jeg hadde bursdag i går. Søteste Susanne!

Og mens lillesøster og jeg var i byen, var storebror på brannstasjonen med barnehagen. Det var nok stor stas, tenker jeg! Egentlig skulle jeg ønske jeg var der selv også, bare for å se reaksjonen hans. Brannmenn er jo hans aller største helter for tiden, så jeg tipper han var bra fornøyd da han fikk prøvesitte brannbilen sammen en ekte brannmann.

Lillesøster har forresten sovnet tidlig to kvelder på rad nå, så da øyner jeg håp om rolige kvelder fremover. Herlig, herlig!

5 kommentarer:

Nette´s lille Drømmeverden sa...

Så kos:)
Gratulerer med dagen som var i går :) håper du hadde det hyggelig.

Klem

Britt Kristin sa...

Deilikt med slik tid sammen med andre...

Ha en fin kveld..

Klem fra Britt.

Fru Føreland sa...

Gratulerer så mye med dagen igår:D
Her går permisjonstiden min mot slutten. Mannen teller ned arbeidstimer og er kommet til 13.5 timer... *snufs*. Jeg har storkost meg hjemme i snart et helt år og finnes ikke klar for å begynne å jobbe... men det går nok forhåpentligvis over all forventning;)

En finfin onsdagskveld til deg!

Kari Petrine sa...

Gratulerer så mye med overstått dag! :)

Godt å ha en dag i gode venners lag innimellom ja...

Ha en fin kveld!

Karin Pedersen sa...

Herlig sjarmør. I ammeperioden kunne jeg spise som en ulv. Nå som jeg er helt på sluttspurten av ammingen prøver jeg å være litt mer måteholden. Gratulerer med dagen som var :)